Elever

Vi er altid på udkig efter dygtige elever og tilbyder et væld af spændende uddannelses muligheder…

 

Så hvis du er smilende, har let til grin, brænder for at lære, er mødestabil og gerne vil yde en god indsats, så er det måske dig vi er på udgik efter?

Kunne du tænke dig at blive slagter, bager, konditor, butiks, delikatesse eller køkkenuddannet, så send os en ansøgning på 08090@coop.dk for at høre nærmere.  

 

Som Danmarks største detailvirksomhed tilbyder Coop en bred vifte af stillinger og alternative karriereveje. Med vores fem forskellige butikstyper er der rig mulighed for at finde lige præcis dén kultur og de arbejdsopgaver, som passer dig, dine ønsker, kompetencer og temperament.

 

Den store bredde og forskellighed mellem vores butikstyper er tydelig på mange måder: butikkernes indretning, udbuddet af varer, kunderelationerne osv. Det giver dig stor fleksibilitet til at forme det arbejdsliv, som passer dig bedst. Du kan f.eks. vælge at blive i samme kæde og udvikle dig inden for ét butikskoncept, eller du kan opbygge dine kompetencer ved at skifte stilling internt i Coop og gøre karriere på tværs af vores fem butikstyper.

 

I butikkerne handler hverdagen om at skabe en god indkøbsoplevelse for vores kunder, så de har lyst til at komme igen. Det kan f.eks. være ved at sørge for, at der er fyldt varer op og butikken står flot, betjene kunderne i kassen eller kiosken eller lave mad til kunderne i delikatessen. I vores butikker har vi typisk servicemedarbejdere, salgsassistenter, salgsledere, slagtere, bagere, souschefer og butikschefer/uddelere.

 

Vil du gerne starte din karriere som butikselev i Coop, så gå direkte til vores site for elever her. Her kan du læse om alle uddannelserne og blive en del af fællesskabet med 1000 andre elever.

Allergener

& Ingredienser

 

Henvendelser omkring Allergener og ingredienser, kontakt venligst butikken på tlf: